Restaurace
Praha

Stylové americké
padesátky se vším všudy

Stavte se odpoledne na vydatný a osvěžující milkshake s originální americkou recepturou nebo vyrazte s přáteli na pořádnou večeři, kde se budou stoly prohýbat pod pořádnou porcí šťavnatých burgerů z prvotřídního masa a těch nejčerstvějších surovin od prověřených lokálních dodavatelů. Chybět nebudou ani křupavé domácí hranolky a vanilková nebo třešňová cola.

servirka_milkshake
IMG_E1672

To vše (a mnohem více!) si můžete vychutnat v úžasně autentickém interiéru, který vás v okamžiku vrátí do staré dobré Ameriky 50. let minulého století. Na stěnách jsou zavěšené kultovní obrázky tehdejších idolů a po celém prostoru jsou rozmístěné 100% originální rekvizity z této proslulé americké éry. Mnohé navíc fungují dodnes!

Obdivovat můžete například starý, avšak stále plně funkční jukebox značky Seeburg Coca-Cola z roku 1949, který je jediným kusem v Evropě. Dále si pak nenechte ujít originální telefonní automat, registrační pokladnu s motivem Coca-Cola typu No. 721, při jejímž otevření uslyšíte typický zvuk, někdy přezdívaný „cha-ching“ a mnoho dalších neméně cenných relikvií.

automaty
IMG_E1674

Restaurace je vybavena stylovým robustním pruhovaným červeno-bílým nábytkem v duchu typických diner restaurací. Sloupy jsou obložené mozaikou a vyobrazují portréty dobových „sexsymbolů“ – Jamese Deana
a Marylin Monroe. V interiéru jsou také různě rozmístěné a zavěšené části aut a také motorka Triumph Trophy z roku 1955. Od té, kterou vlastnil James Dean, se odlišuje pouze tvarem řídítek.

NEJLEPŠÍ BURGERY V PRAZE

Patříte mezi milovníky burgerů a slova „burger restaurace Praha“ patří mezi ta nejčastěji vyhledávaná na internetu, když hledáte dobrý podnik, kde povečeřet? Pak musíte vyzkoušet vyhlášené burgery u nás v James Dean Prague. Pokud je někdo opravdovým mistrem přes burgery, cheeseburgery a další varianty tohoto mimořádně chutného amerického pokrmu, jsme to právě my.

burger

Základem každého burgeru je dobré maso.
My ho odebíráme od rodinného řeznictví, kde si opravdu potrpí na kvalitu. Pečlivě pro nás zpracovávají maso z celého kusu dobytka
a důkladně vybírají kousky, které použijí. Žádný býk není starší 30 měsíců a pochází z českého chovu.

Pokud se koncept amerických burger restaurací propojí s kvalitními lokálními surovinami od rodinných dodavatelů, vznikne gastronomie na vysoké úrovni.

Všechny naše burgery připravujeme na lávovém grilu, kde získají dokonalé kouřové aroma
a vynikající chuť. Stejně tak zeleninu, vejce nebo pečivo odebíráme od malých podniků,
kde se svému řemeslu věnují s láskou.
Tyto skutečnosti vám zaručují, že připravené pokrmy dostanete vždy čerstvé a v prvotřídní kvalitě.